artiestenbureau         

Zoeken naar artiestenbureau

Artiestenbureau Rotterdam.
Artiestenbureau Rotterdam BV is al meer dan 25 jaar een bekend en vertrouwd adres op het gebied van entertainment en boekingen van artiesten. U kunt bij ons terecht voor alle bekende en minder bekende Rotterdamse artiesten. In alle soorten en maten. Muzikanten acteurs cabaretiers goochelaars tekenaars DJs presentatoren etc. Alles hebben we in huis. Stuk voor stuk professionals met ruime ervaring in het evenementencircuit die allen hun vak verstaan. En als we de juiste artiest niet in Rotterdam aantreffen dan halen we hem wel naar Rotterdam! De juiste act voor uw evenement. Met vele van de artiesten die op onze site staan hebben wij een vriendschappelijke relatie.
Artiesten en evenementenbureau TwenterandArtiestenbureau Twenterand Boekingen evenementen en promotiekantoor voor artiesten musici bands etc.
Elders maakt eigen liedjes in de traditie van bands als The Scene Blof de Dijk van Dik Hout enz. Natuurlijk met een eigen geluid want wij zijn Elders! Bel of mail Artiestenbureau Twenterand voor deze zeer populaire band! Ook nieuw bij Artiestenbureau Twenterand. Nix aan de hand. Nix aan de hand. Nix aan de hand inzetbaar in uw achtertuin woonkamer winkelcentrum etc. Nix aan de hand spelen van bekende liedjes met een hoog meezing-gehalte zonder toeters en bellen. Pure live muziek met gerenommeerde musici zangeres en zangers die het vak van het feest verstaan. Nix aan de hand ook mobiel inzetbaar Bel of mail Artiestenbureau Twenterand voor deze act.
Artiesten boeken doet u bij Artiestenbureau.eu!
Artiesten boeken voor uw bruiloft of bedrijfsfeest? Coverbands bekende artiesten acteurs en ander entertainment boekt u bij Artiestenbureau.eu!
Artiesten boeken attracties huren Artiestenbureau JB Productions.
Artiesten boeken bij Artiestenbureau JB Productions. Boekingen van artiesten kindershows live bands acts presentatoren bekende artiesten en winkelcentrum promotie.
Evenementenbureau Artiestenbureau PGK Events.
De grote hits uit de jaren 80 en 90 Maak kennis met Heeren van Oranje! Welkom in uw Theater Naar de Voorstellingen! Artiestenbureau PGK Events Always a Party Het feest begint bij het boeken van de artiesten. Fluitsma en van Tij. Alle Bands van Artiestenbureau en Evenementenbureau PGK Events.
Goochelaar Roman Sudesh Tafelgoochelaar Illusionist en Mentalist.
Professioneel goochelaar boeken? Illusionist en tafelgoochelaar Roman Sudesh is beschikbaar voor uw borrel feest of event voor onvergetelijke magie!
Artiesten Boeken bij Artiestenbureau Boek-Entertainment.nl.
OOK ANDRĂ© HAZES EN JAN SMIT IN RACE EDISON. NICK EN SIMON NIEUWE KROEGBAZEN VAN DE VRIENDEN VAN AMSTEL LIVE. DO BEVALLEN VAN DOCHTER. Bent u op zoek naar een artiest een DJ of ludiek entertainment tijdens uw evenement? Dan helpen wij van artiestenbureau Boek-Entertainment.nl u heel graag verder! Boek-Entertainment.nl verzorgt de boekingen van. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een goed advies geven over de inzet van diverse soorten acts. Tevens leveren wij waar nodig het benodigde licht en geluid en begeleiden wij op uw verzoek de artiesten tijdens het evenement.
Artiestenbureau ITB Entertainment Group BV 073-6440773 020-4970391.
Van vele artiesten musici wordt de exclusieve agenda beheert en worden alle optredens geregeld. Tevens wordt van een groot aantal ook het management verzorgd. Denk hierbij aan de contacten die het artiestenbureau onderhoudt met de diverse platenmaatschappijen en televisieproducenten. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement een opening een huwelijksfeest een productpresentatie lezingen of wat voor evenement dan ook.
Lukassen Produkties Artiestenbureau Boekingskantoor Evenementen.
Bij Lukassen Produkties kunt u naast bekende artiesten boeken ook terecht voor het boeken van de beste coverbands zangers zangeressen DJ's en entertainment. Daarnaast zijn wij expert in evenementen organisatie.
Artiestenbureau MEProductions.
Voor een bijzonder moment tijdens de ceremonie een easy listening band tijdens de borrel of een knallende partyband ben je bij artiestenbureau MEProductions aan het juiste adres. Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Lees meer. Neem contact op met het exclusieve boekingskantoor MEProductions Lees meer. The Dirty Daddies boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Lees meer. Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Contacteer ons