Verjaardagsfeestje         

Resultaten voor Verjaardagsfeestje

Verjaardagsfeestje Spelekids.
Dat moet natuurlijk goed gevierd worden! Spelekids biedt 3 verschillende mogelijkheden voor je verjaardagsfeestje. Kraak de Kluis spel met Snoepzakje 100. Bowlen 55 min 595. Fluorgolf 1 ronde 5.95. Lasergame 1 spel 595. Slagroomtaart 1500 max 10 kinderen. Cijfertaart 2250 max 14 kinderen. Panda Taart 2795 max 15 kinderen. Eigen Taart meenemen 750 uitkoop. De prijzen gelden voor de kinderen per persoon. Ouders en/of begeleiders betalen de gewone toegangsprijs van 250 p.p. Dit is inclusief 1 kopje Red Beans biologische koffie of thee. Per verjaardagstafel worden kannen neergezet waarmee de ouders de ranja bij de horeca kunnen vullen.
Kids Feestje Rondleidingen Het stadion Feyenoord.nl.
Wat is er mooier dan als Kameraadje je verjaardagsfeestje te vieren in De Kuip? Met een Kids Feestje weet je zeker dat je een onvergetelijke verjaardag beleeft zeker omdat het Kids Feestje voor het jarige Kameraadje altijd gratis is! Uiteraard is er een cadeautje voor de jarige maar dat moet wel eerst gevonden worden! Het feestje duurt twee├źnhalf uur en bestaat uit een rondleiding en speurtocht door het hele stadion. Neem plaats in de dug-out van de Feyenoord-spelers en ervaar hoe het is om door de spelerstunnel naar het veld te lopen.
Verjaardagsfeestje Cambuur Kids Club.
Vier je verjaardag in het stadion! Ben jij binnenkort jarig? En wil je een onvergetelijk feestje vieren? Juich lach en moedig de helden aan van SC Cambuur met je vrienden en vriendinnen en neem ze mee naar een wedstrijd van SC Cambuur. Hierbij ga je eerst samen met je vrienden naar de McDonalds een Happy Meal eten en dan naar het Cambuur stadion. Voor de wedstrijd mogen jullie eerst met Camigo op de foto krijgen jullie een Cambuur goodiebag en daarna gaan jullie samen met tienduizend andere supporters Cambuur aanmoedigen. Het arrangement bevat het volgende. Persoonlijke ontvangst bij McDonalds. Happy Meal met een ijsje.
Verjaardagsfeest vieren in attractiepark Slagharen Slagharen.
Ben je bijna jarig? Vier dan je verjaardagsfeest met vriendjes en vriendinnetjes in Slagharen. Ontdek de mogelijkheden voor een onvergetelijke verjaardag.
Kinderfeestjes de leukste tips! Kidsproof Amsterdam.
Ben jij binnenkort jarig en wil je een super te gek verjaardagsfeestje vieren in Amsterdam? Wij hebben de leukste feestjes voor jou op een rijtje gezet. kinderen tot 4 jaar. kinderen 4 tot 6 jaar. kinderen 6 tot 8 jaar. kinderen 8 tot 10 jaar. kinderen 10 tot 12 jaar.
Verjaardagsfeestje Zuiderzeemuseum Enkhuizen.
Het feestje begint met een leuke vaartocht over het IJsselmeer naar het buitenmuseum. Je krijgt een biezen mandje met allemaal leuke opdrachten weetjes en inlevercoupons die jou en je vriendjes door het buitenmuseum leiden. Ooit een touw geslagen bij de touwslagerij? Of door de grachten gekloet? Ga op stap met je mandje en beleef het verjaardagspartijtje van je leven! Natuurlijk is er voor de jarige een leuk cadeautje. Dit arrangement is inclusief. touwslaan bij de touwslagerij springtouw.
Kinderfeestje Speelparadijs KidZcity in Utrecht.
Welkom in het grootste indoor attractiepark van de randstad! Boordevol leuke en spannende attracties voor kinderen tot 12 jaar en hun ouders.
Vier je verjaardagsfeestje in de Amsterdam Arena.
Ben je binnenkort jarig en wil je een bijzonder verjaardagspartijtje geven? Kom dan je verjaardagsfeestje vieren in de Amsterdam ArenA.
Verjaardagsfeestje Tropenmuseum Junior.
Bezoekersgids Autisme Spectrum Stoornis. Word je 7 8 9 10 11 of 12 jaar? Kom je verjaardag vieren in Tropenmuseum Junior! Stap met je vrienden in het ZieZo Marokko-vliegtuig en ga op reis met Esmaa Fatima Nasrdin en Yousef. Een feestelijk interactief programma van 15 uur. Je maakt een busreis dwars door Marokko. Je komt in de keuken van geuren en smaken en in de mode-souk. Overal is wat te doen. Misschien maak je een kalligraffiti kalligrafie graffiti op een muur. Of je doet het geurenspel en bakt Marokkaanse koekjes.
De Tweesprong verjaardagsfeestje.
Concerten markten en evenementen. School van de week. Meer informatie klik hier voor verjaardagsfeest in het zwembad! Klik hier voor het aanvraagformulier verjaardagsfeest. Gefeliciteerd met je A of B diploma!

Contacteer ons