kindervoorstellingen         

Zoeken naar kindervoorstellingen

Theaterprogramma kindervoorstellingen Alle kindervoorstellingen uit de regio Haarlem op een rijtje.
Caprera Openluchttheater Circus Hakim Circus Sijm Schalkwijk De Vertelschuur Kindertheater De toverknol Philharmonie Podium Oude Kerk Poppentheater Hans Schoen Stadsschouwburg Haarlem Stadsschouwburg Velsen Theater de Luifel Toneelschuur Alles Geen. 1 kind meerdere kinderen. Filter Zet Filter Uit X.
Kindervoorstellingen in januari en februari theater Het Pakhuis Hoorngids de nieuwsbron voor Hoorn Zwaag en Blokker.
We hebben weer een reeks kindervoorstellingen geprogrammeerd staan voor de maanden januari en februari 2017 in theater Het Pakhuis. Elk jaar zijn deze voorstellingen een succes en dat hopen we natuurlijk ook weer voor dit jaar. De voorstellingen starten allemaal om 15.00 uur en reserveren via. Zondag 8 januari Nif Naf Noef Vanaf 3 jaar Poppentheater Koekla Over drie kleine biggetjes en de boze wolf. Een verrukkelijke voorstelling voor jong en oud.
Parade.
Theaterfestival de Parade reist komende zomer weer met haar kleurrijke tenten terrassen en restaurants door Nederland en bouwt in iedere stad een geheel zelfvoorzienend dorp op. Ook deze zomer strijkt zij met haar theaters neer in de vier grote steden van Nederland.
ChristelijkPodium.nl Christelijke kindervoorstellingen.
Klik hier om in te loggen. Meld je nu aan in de categorie Kindervoorstellingen. Dichters en andere creatievelingen 16. Carla biedt een programma voor kinderen en één voor jong tot oud. Je bent uitgenodigd is een interactieve voorstelling waar vaart en humor in zit. Deze voorstelling is voor kinderen van 3-10 jaar met geluidseffecten en gaat over het grote feestmaal Lukas 14. Dienaar Driekus mag het feest organiseren maar er gaat van alles mis.
PEERtoftheater Kindervoorstellingen. Kindervoorstellingen.
PEER heeft voldoende aanbod voor peuters kleuters jonge kinderen en oudere kinderen van de basisschool of dagbehandeling. Bij voorstellingen voor kinderen staat plezier en interactie centraal MEEMAAK-theater. Het is mooi om te zien hoe kinderen kennismaken met kunst en cultuur en daar zelf aan kunnen deelnemen. Tijdens onze kindervoorstellingen komen we tot spel maken we muziek en hebben we heerlijke toffe momenten. Terug in de tijd. Hoe was het toen? Herken je de melodie? Wij voelen ons jong maar zijn er zeker ook voor mensen die Sara of Abraham hebben gezien.
Kinderen Theaters in Nederland.
Sommige theatervoorstellingen zijn voor kinderen tot een jaar of tien sommige zijn voor de allerkleinsten vanaf twee jaar en sommige zijn leuk voor de hele familie. Op zoek naar alle kindervoorstellingen in Nederland? We hebben ze allemaal voor je op een rij. Bekijk alle kindervoorstellingen in Nederland. Hieronder vindt u slechts een kleine greep uit de vele kindervoorstellingen in Nederland. Op de pagina van de theaterproducenten kunt u terecht voor nog meer voorstellingen speciaal voor kinderen. Neem ook eens een kijkje bij de musicals komedie cabaretvoorstellingen of dans. Fien en Teun Feest op de boerderij.
Kinder theater tips op Uit Met Kinderen voor kinder voorstellingen kindertoneel kindertheater kindervoorstellingen door het gehele land vandaag gratis en met entree aanvangstijden en prijzen in Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Utrecht Noor
Kinder theater tips op Uit Met Kinderen voor kinder voorstellingen kindertoneel kindertheater kindervoorstellingen door het gehele land vandaag gratis en met entree aanvangstijden en prijzen in Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Flevoland.
De leukste kindervoorstellingen in het land! Theater Terra.
Laat je meeslepen door de leukste kindervoorstellingen van Theater Terra in theaters in heel Nederland en België! Kindervoorstellingen voor het hele gezin.
Kindervoorstellingen Haarlem Kindertheater De Toverknol kindervoorstelling.
Kindervoorstellingen Haarlem? Ga naar Kindertheater de Toverknol. Bekijk op de website onze nieuwe kindervoorstellingen zoals Lies wil Piraat worden en Hallo Wereld!
Kindervoorstellingen Les Menuires NL.
Festival Boule de Notes. In Les Menuires zijn kinderen de koning te rijk alles is op optimale fun voor onze kleine vakantiegasten gericht ze hebben hun eigen evenementen en activiteiten met de Rocn Bob slee de nieuwe Speed Mountain sleebaan de walibi gliss het BK park en dankzij de Skischolen leren ze uiteraard skiën. Dit sneeuwbouwsel is speciaal voor de allerkleinsten gemaakt. Klimmen en glijden plezier verzekerd!

Contacteer ons