kinderentertainment         

Meer resultaten voor kinderentertainment

Kinderentertainment.
Ik ben gespecialiseerd in het professioneel vermaken van kinderen bij u thuis in uw bedrijf op uw school of binnen uw vereniging. Ik heb verschillende concepten als thema uitgewerkt waaruit u een selectie kunt maken. Echter buiten deze concepten sta ik natuurlijk open voor uw wensen en suggesties om het geheel aan uw wensen te kunnen laten aansluiten. Mijn activiteiten zijn voor een groot deel gebaseerd op magie het goochelen zowel in het klein als voor een groter publiek is kenmerkend voor mijn optredens.
Login.
Kinderentertainment Artiestenbureau Jongbookings.
Meer informatie Ernst Bobbie. Meer informatie Super Kidz Party. Meer informatie De Dol Dwaze Ballonshow. Meer informatie Coolkids Party exclusief. Meer informatie Clown Sander. Artiestenbemiddeling Jong Bookings / Solcamastraat 27 9262 ND Sumar Fr. Roel van der Veen 06-51211976 / Jan Jongsma 06-10387897.
Event Company Kinderentertainment.
Trouwen op een andere locatie. Kasteel De Hooge Vuursche. U bent hier Home Trouwen Aanbevolen partners Kinderentertainment. Trouwen in Te Werve Buiten. Leuke ideetjes en extra entertainment geven uw feest een extra impuls. De Vrolijke Noot verzorgt kinderentertainment op maat tijdens bruiloften. Van speurtochten tot dansworkshops en van voetbal clinics tot oud Hollandse spelletjes of ieder ander gewenst thema. De Vrolijke Noot werkt uitsluitend met professionele en enthousiaste begeleiders. De Lindenhof heeft al vele gasten mogen ontvangen. Lees hier hun ervaringen. Lees het verhaal van Bruiloften De Lindenhof.
Kinderentertainment Villa Kabaal.
super leuke poppenkastvoorstellingen op locatie. beschikt over twee prachtige grote poppenkasten. De poppenspelers van Poppentheater Madelief. kunnen goed improviseren en inspelen op wat de kinderen zeggen. zijn muzikaal de poppen zingen graag liedjes met de kinderen! beschikken over een grote dosis enthousiasme en humor. 50/60 kinderen per voorstelling.
Kinderentertainment RIES Kinderplezier.
Tel 06 20 15 50 45.
Kinderentertainment Rotterdam.
Voor een ballonnenclown kindershow springkussen of een schmink of knutselterras bent u bij Clown Snoepy Entertainment aan het juiste adres. Wij verzorgen artiesten en attracties voor bedrijven instellingen en particulieren. Dinsdag 04-04-17 Kunnen wij het maken?
Empire Entertainment Kinder-entertainment.
Nieuw logo voor Air4events. donderdag 1 mei 2014. Partnerschap met Round 1 Network / Adidas Boxing. Ook op het gebied van kinderentertainment hebben wij volop keus. Naast onze eigen producties hebben wij ook diverse kinder-entertainmentmogelijkheden in ons bestand die het voor de kleintjes onvergetelijk zullen maken. Zoekt u iets voor een kinderfeestje of een groter event? Wij helpen u graag! invulling op het gebied van clowns poppentheater jeugdshows kids-quiz disco schminkstands en verhalenvertellers. Al onze Kinder-Shows zijn interactief en zitten boordevol muziek zang dans en entertainment. Elk seizoen heeft zijn charmes en bij ons heeft ook bijna elk seizoen zijn eigen show!
Kinderentertainment wordt volwassenNieuws Telegraaf.nl.
SCHELLE Hele generaties Nederlandse en Belgische kinderen zijn ermee opgegroeid de producties van Studio 100. Het Vlaamse entertainmentconcern viert dit weekend zijn twintigste verjaardag. In die tijd heeft het een volwassen bedrijfstak neergezet met overwegend grote successen. De meeste daarvan werden en worden ook in Nederland uitgezonden. Het succesverhaal begint in 1996 als Studio 100 wordt opgericht in het kielzog van het kinderprogramma Samson en Gert.
Kindertheater en kinderentertainment.
Presentator acteur of entertainer nodig? Kinderentertainment en theater Uniek en verrassend. Kinderentertainment en theater Uniek en verrassend. geschikt voor ieder evenement. Wij zijn ooit begonnen met kinderentertainment voor kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. Inmiddels gebruiken wij deze ervaring om unieke producties en theatervoorstellingen weg te zetten. In samenwerking met diverse collega bureaus hebben wij de volgende theatervoorstellingen ontwikkeld en geproduceerd. Een unieke productie waar wij de leerlingen in de leeftijd van 8-12 jaar leren omgaan met geld. Een interactieve educatieve kindervoorstelling die wordt gebracht door 2 spelers.

Contacteer ons